Het team

Ons team bestaat inmiddels uit psychiater Maureen en secretaresse Metje, we zijn momenteel op zoek naar een GZ-psycholoog om ons team te versterken (bekijk hier de vacature).

Mijn naam is Metje Bremer en ben vanaf 1 januari 2019 twee dagen per week werkzaam als secretaresse bij In-Werking. Mijn werkzaamheden zijn het ondersteunen van de psychiater en verricht alle administratieve handelingen van aanmelding patiënt tot uitschrijven patiënt. Ik beheer de agenda, patiëntendossiers, onderhoud contacten met externen en ben aanspreekpunt voor de organisatie.
Ik ben te bereiken via mail: zorgadministratie@in-werking.com of telefonisch:
06-1234 92 44.

Mijn naam is Maureen Brouwer, ik ben inmiddels 10 jaar werkzaam als psychiater. Ik heb enorme passie voor mijn werk. Vanuit deze passie ben ik onder andere In-werking begonnen. Daarnaast ben ik onlangs een zorginstelling voor (jong)volwassenen met een ontwikkelingsstoornis en/of psychiatrische problemen gestart, EPOS (expertisecentrum psychiatrie en ontwikkelingsstoornissen), en zet ik mij middels ZPA (Zanzibar Psychiatric Association) in voor mensen met een psychische stoornis in Zanzibar, Tanzania.

Contact
Praktijk voor Psychiatrie
In Werking
Zuidveenseweg 32a
8343 XA Zuidveen
t: 06-12349244
KvK-nr: 56954913
Lid van :
NVVP
Werkt samen met: